Kerts idee

Zeer goedkope Kerstpakketten voor jou medewerkers

Het jaar 2020 is bijna voorbij en u wilt het jaar goed afsluiten met uw personeel. Wat is beter om uw appreciatie te tonen dan kerstpakketten geven aan uw personeel? Onze kerstpakketten zijn voorzien van een aantal leuke voedingsmiddelen, kaartjes en noem maar op. U kunt ook zelf uw kerstpakket samenstellen. Wilt u gewoon iemand verrassen met onze 2020 kerstpakketten? Dat kan ook. Wij kunnen het zo persoonlijk mogelijk maken zoals u dat wilt. U geeft aan hoe uw 2020 kerstpakket eruit moet zien en wij doen de rest. Wilt u meer informatie over onze kerstpakketten 2020? Neem gauw contact met ons op. 

Waarom kerstpakketten?

Waarom zou u kerstpakketten voor uw personeel of een kennis moeten kopen? De situatie van 2020 heeft veel gedaan met de economie van vele landen. Met een kerstpakket geeft u op een unieke manier een kleine ondersteuning. Onze kerstpakketten 2020 bestaan uit verschillende levensmiddelen zoals salami, tomaten, kaas, brood en noem maar op. 2020 is het jaar om uw personeel of kennissen met een kerstpakket te verrassen. Onze kerstpakketten zijn voorzien van een heleboel handige producten en zijn wij gegarandeerd dat u iemand ermee zal verrassen. Sluit het jaar 2020 af door leuke kerstpakketten aan uw personeel, familie of vrienden te geven. 

Kosten

Onze kerstpakketten verschillen allemaal, omdat wij die maken aan de hand van de wensen van de klant. Daarom kunnen wij geen vast prijskaartje aan onze kerstpakketten zetten. Elk kerstpakket is uniek. U geeft aan wat u in zo een kerstpakket zou willen en wij voeren uit. Als u nog geen idee heeft van hoe de kerstpakketten eruit moeten zien, kunnen wij u ook helpen met leuke ideetjes. Wij zijn inmiddels ervaren en draaien al jaren mee in het maken van kerstpakketten. Wij zijn het bedrijf die u kunt benaderen om het jaar 2020 goed af te sluiten door anderen te verrassen met zo een prachtig kerstpakket.

 

Verras je werknemers met een van de luxe kerstpakketten

Je gaat je werknemers of andere relaties dit jaar met kerst weer eens goed verrassen. Dat kan je doen met een van de meest luxe kerstpakketten die er te vinden zijn. Bij dit bedrijf heb je helemaal zelf de touwtjes in handen en zorg jij ervoor dat de ander zich helemaal verblijd voelt. Je kunt dit onder andere doen door de pakketten zelf helemaal samen te stellen, maar je kunt dit ook doen door dit voor je te laten doen. Je hebt veel soorten mogelijkheden bij dit bedrijf en dat maakt het uitzoeken van de luxe kerstpakketten dan ook zo onwijs leuk. Het traject naar het geven en uitdelen van de pakketten toe is al heel erg leuk, waardoor je zelf steeds meer zin krijgt om deze weg te gaan geven aan je werknemers of andere relaties. 

Blijk van waardering

Je kunt met een van de luxe kerstpakketten laten weten aan degene aan wie je van plan bent deze pakketten te geven dat je waardeert wat die persoon voor je heeft gedaan, een behaald resultaat of een waardering voor de inzet van het personeel. Er zijn veel redenen te bedenken waarom je iemand een pakket met kerst kunt geven. Het is een periode in het jaar waarin iedereen net even wat meer verdiend. Daarom zijn de luxe kerstpakketten in het leven geroepen, om het je zo gemakkelijk te maken om aan een ander te denken. 

Wat gaat er in de pakketten?

Je kunt kiezen uit de stadaard pakketten die je met kerst kunt weggeven, maar wanneer je de persoon in kwestie toch even wat extra in het zonnetje wil zetten, kan je kiezen voor een van de luxe kerstpakketten. Ze zijn goed gevuld met diverse producten, niet alleen maar non-food, maar ook etenswaren worden hier in gestopt. Met de mooie uitstraling zijn de luxe kerstpakketten fantastisch om te krijgen.

 

Een kerstpakket in Doetinchem kopen

Bent u zich aan het oriënteren op een kleine kerstpakket in Doetinchem? Dan zult u er tijdens uw zoektocht achter komen dat er verschillende aanbieders van kerstpakketten zijn. Naast het groot aantal aanbieders, is ook het aanbod per aanbieder erg groot. Als u dus op zoek gaat naar een kerstpakket in Doetinchem, heeft u keuze genoeg. Maar voor welk type kerstpakket in Doetinchem kiest u? Uiteraard hangt de keuze van het kerstpakket in Doetinchem ook samen met het budget. Hoe groter het budget, hoe meer mogelijkheden. Maar, ook voor een kleiner budget kunt u een leuk kerstpakket in Doetinchem vinden.

De mooiste tijd van het jaar

Het is alweer bijna tijd voor de mooiste tijd van het jaar. Kerst is een periode in het jaar welke vaak gezien wordt als een fijne tijd. Het gaat om een tijd waarin samen zijn en liefde en waardering voor elkaar centraal staat. Een kerstpakket uit Doetinchem voor uw werknemer is iets wat perfect past bij de aspecten waar het bij kerst om draait. Door het geven van een kerstpakket uit Doetinchem aan uw werknemers toont u waardering. Uiteraard is het laten blijken van waardering altijd een mooi iets. Maar het krijgen van waardering in deze tijd van het jaar geeft een extra warm gevoel.

Het effect van waardering op een mens

Wanneer u te horen krijgt dat u als persoon gewaardeerd wordt, geeft dat een prettig gevoel. Dat u het prettig vindt gewaardeerd te worden, is iets wat van nature bij de mens ingebakken zit. Gezien en gewaardeerd worden, dat is wat een mens wil. Dit geldt dus ook voor uw werknemers op de werkvloer. Het is fijn om te horen dat u uw werkzaamheden goed uitvoert. Wanneer u een kerstpakket uit Doetinchem aan uw werknemers geeft, toont u deze waardering. Middels het geven van een kerstpakket in Doetinchem laat u zien hoe u het harde werken van het afgelopen jaar waardeert.Een kerstpakket-zelf samenstellen is heel leuk!

Een kerstpakket-zelf samenstellen is ontzettend leuk nu de feestdagen er weer aankomen! Een kerstpakket-zelf samenstellen doe je alleen of bijvoorbeeld samen met een collega of meerdere collega’s. Het is ontzettend mooi om een gebaar te maken naar je medewerkers en hen op een speciale manier te bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan voor jouw bedrijf in het afgelopen jaar. Het kerstpakket-zelf samenstellen doe je met zorg en dat zullen zij ook terug zien in het pakket dat ze met de kerstdagen ontvangen van jou als werkgever. Het is veel leuker om een leuk pakket uit te pakken dan een bon krijgen om ergens te mogen besteden. Dat is totaal niet persoonlijk en dat zullen de medewerkers ook minder waarderen dan een met zorg samengesteld kerstpakket. 

Collega’s

Een kerstpakket-zelf samenstellen is niet altijd even makkelijk, want wat vinden ze allemaal leuk om te ontvangen? heb je een groot bedrijf en ken je niet al je medewerkers? Of heb je een kleine onderneming en weet je iedereen wel te voorzien van een leuk pakket dat goed bij hen past en waar zij ook echt blij van worden? Er wordt een advies geboden door de adviseurs van het samenstellen van de kerstpakketten. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt dat redelijk groot is en je weet niet voor iedereen een persoonlijk pakket samen te stellen dan is een kerstpakket-zelf samenstellen op de website ook een mogelijkheid. 

Website

Op de website kan je kiezen voor al eerdere samengestelde pakketten die je kunt bestellen, maar een kerstpakket-zelf samenstellen is nog steeds een optie door de pakketten een beetje aan te passen. Een geheel eigen kerstpakket-zelf samenstellen is nog leuker natuurlijk. Hiervoor kan je tussen de producten kijken en eventueel nog in de showroom langskomen om te kijken naar alle producten die hier aanwezig zijn.Reserveer nu alvast uw kerstpakketten voor 2020

Op zoek naar de leukste kerstpakketten voor 2020? Wacht dan niet te lang en zoek nu alvast uw kerstpakketten voor 2020 uit. Wanneer u op uw strandbedje op een welverdiende vakantie het eerste halfjaar van 2020 ligt te evalueren en nadenkt over de plannen voor de tweede helft van dit jaar, realiseert u zich hoe de tijd vliegt. Het eerste halfjaar is omgevlogen, als het tweede halfjaar ook zo voorbij vliegt, is het zo weer kerst. Bespaar uzelf de onnodige last minute kerststress en zorg dat u er op uw werk in ieder geval op tijd bij bent en zoek alvast de kerstpakketten voor 2020 uit!

Koop simpel en snel in de winkel of online

Wanneer u besluit uw kerstpakketten voor 2020 uit te gaan zoeken, kan dat op verschillende manieren, namelijk: online of in de fysieke winkel. Het voordeel van online uw kerstpakketten voor 2020 bestellen, is dat dit gemakkelijk en snel is. U hoeft in het geval van een online bestelling niet af te reizen naar een fysieke winkel, een tijdbesparende optie dus. Echter, wanneer u een fysieke winkel bezoekt, heeft u wel de mogelijkheid om de kerstpakketten daadwerkelijk te zien. U krijgt door het bezoeken van een fysieke winkel een beter beeld van wat de kerstpakketten precies inhouden. Welke optie in uw geval het beste is, is geheel persoonlijk. Allebei de opties hebben pluspunten en minpunten.

Allerlei verschillende soorten kerstpakketten

Als u gaat kijken naar kerstpakketten voor 2020, zult u erachter komen dat er ook dit jaar weer tal van verschillende soorten kerstpakketten verkrijgbaar zijn. Kerstpakketten zijn er in allerlei verschillende maten. Veelal bevatten kerstpakketten voedingsmiddelen, meestal samengesteld op basis van een specifiek thema. Zo kunt u denken aan het Italiaanse thema, waarbij het kerstpakket allerlei Italiaanse producten bevat van spaghetti tot Italiaanse koffie en koekjes. Maar ook kerstpakketten waar juist hele verschillende soorten producten inzitten zonder een specifiek overkoepelend thema. Wat het uiteindelijk ook wordt, u zult bij het uitzoeken van uw kerstpakketten voor 2020 in ieder geval meer dan genoeg keuze hebben!

Mooie Kerstpakketten leveren aan huis

Beste Kerstpakketten leverancier is er voor iedereen die op zoek is naar kerstpakketten. Rond de tijd van kerst en oud en nieuw is het moment aangebroken om werknemers of familieleden te voorzien van een leuk extraatje. Een kerstpakket leent zich hier uitstekend voor aangezien het verrassend is en tegelijkertijd ook weer niet. Het leuke is dat de inhoud van het pakket altijd kan veranderen, waardoor het steeds weer spannend is wat erin zit. Dat maakt het extra leuk voor de persoon die het pakket van kerstpakketten leverancier in bezit krijgt.

Werknemers blij met presentje

Voor werknemers voelt het vaak als een soort waardering om een pakket te krijgen rond de kerstdagen en het is natuurlijk ook een soort traditie geworden. Kerst is de periode om te bezinnen en terug te kijken op wat er allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar. Door een cadeau via kerstpakketten leverancier te ontvangen wordt het positieve gevoel nog iets beter en ontstaat ook het gevoel om zin te hebben in nog een jaar bij de werkgever. Dat is heel erg positief. Via kerstpakketten leverancier zit zowel de werkgever als de werknemer er warmpjes bij rond de feestdagen.

Tevredenheid overheerst

Klanten die een pakket bestellen, komen vaak tevreden uit via kerstpakketten leverancier. De werknemer die het pakket laat bezorgen, is blij met de inhoud en hoe het pakket eruit ziet. Dat moet ook, want hij zou zelf ook blij moeten zijn als hij het als cadeau zou krijgen. Voor de werknemer die het pakket via kerstpakketten leverancier vervolgens krijgt, ontstaat ook tevredenheid. Dankbaarheid zit er ook bij, want het is altijd leuk om iets te krijgen en zeker als je niet weet wat er precies in de doos zit. De lekkernijen kunnen het hele jaar lang voor een goed gevoel blijven zorgen.Zet je werknemers het zonnetje met een pakket

Bij Kranen Kerstpakket heb je een enorm ruime keuze uit het samenstellen van de pakketten voor je werknemers of voor bijvoorbeeld een familielid die je graag wilt verassen in deze periode van het jaar, waar het toch allemaal draait om het een hart onder de riem steken bij elkaar en het verblijden van een ader met een cadeau of goed gezelschap. Vaak is deze periode van het jaar een ideaal moment voor werkgevers om de werknemers die hij of zij in dienst heeft een keer in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al het werk dat door hen is uitgevoerd in het afgelopen jaar. Bij deKranen Kerstpakket kan je dan een leuk pakket voor iedereen samenstellen om hen te verassen en blij te maken.

Samenstellingen

Op de websiteKranen Kerstpakket vind je alles wat je nodig hebt bij het samenstellen van het kerstpakket. Met meer dan drie duizend artikelen weet jij zeker wel een leuk pakket in elkaar te flansen en je werknemers te voorzien van een leuk pakket waar zij van kunnen genieten. Geheel afhankelijk van je budget en het bedrijf waar je werkt kan je kiezen voor de leukste artikelen bijKranen Kerstpakket. Met de collectie van het vorige jaar zijn heel veel leuke pakketten samengesteld en die zijn ook allemaal op de website te vinden, zodat je wat inspiratie kunt opdoen voor jou pakket of misschien wel precies hetzelfde pakket bij hen kunt bestellen. 

Bekijken assortiment

Als je er niet goed uitkomt wat je in het kerstpakket moet doen, dan kan je niet alleen maar op de websiteKranen Kerstpakket kijken naar de artikelen die je kunt toevoegen aan het pakket, maar je kunt ook een langs gaan bij een van de 5 showrooms in het land Hier krijg je dan nog meer inspiratie en kun men je ook helpen bij het maken van jouw perfecte pakket.Een kerstpakket-zelf samenstellen met Kerstmis

Het is weer kerst! Wat ga jij doen met kerst? Geef jij je werknemers een leuke bedrijfsborrel of geef je een leuk kerstpakket? Een kerstpakket-zelf samenstellen behoort ook tot een van je opties, maar je kunt het natuurlijk ook allebei doen. Het is de leukste tijd van het jaar en daarbij horen natuurlijk cadeautjes. Zeker voor de medewerkers die het hele jaar hard voor je hebben gewerkt en je bedrijf staande weten te houden. Je bedankt hun wel eens, of helemaal niet, en wil hen een keer in de watten leggen. Kerst is dan de ideale periode om hen een keer iets extra’s te geven. Door middel van een kerstpakket-zelf samenstellen kan je zelf kiezen wat je hun gaat geven, dit geeft je ook de mogelijkheid om het wat persoonlijker te maken of om het pakket aan te passen in de stijl van je bedrijf. 

Pakket leuker dan een envelop

Een kerstpakket-zelf samenstellen kan je alleen doen of juist samen met je collega’s. Het is natuurlijk een stuk leuker om een heel kerstpakket uit te pakken die je krijgt van je werkgever dan om een envelop te openen met een cadeaubon. Het geeft echt het effect van een cadeau en je werknemers zullen het zeker van je waarderen en misschien nog wel harder voor je werken nu je hun een blijk van waardering hebt gegeven. Het is voor hen een stimulans om het werk te verbeteren of juist zo voort te zetten. 

Wat stop je erin?

Wat je collega’s leuk vinden om te krijgen is natuurlijk lastig wanneer je een kerstpakket-zelf gaat samenstellen. Gelukkig staat er op de website een hele hoop inspiratie waar je kunt kijken naar eerder samengestelde kerstpakketten en hier kom je dan misschien op wat ideeën. Ook ben je altijd welkom in de showroom om hier te kijken naar alles wat je in het kerstpakket kunt stoppen.Échte kerstpakketten speciaal voor mannen!

December staat in het teken van de feestdagen. Kerst, Thanksgiving, Chanoeka, Nieuwjaar en de kerstborrel! Op het werk wordt er namelijk vaak ook een feestje gehouden om iedereen te bedanken voor een jaar lang hard werken. In een kerstpakket wordt er vaak voor iedereen wat leuks in gedaan. Maar dan kan het dus voorkomen dat er ook vrouwelijke producten in een kerstpakket zitten. Daarom heb je nu ook grote kerstpakketten voor mannen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoere producten die voor de mannelijke man gemaakt zijn! Natuurlijk zijn er ook vrouwelijke mannen en mannelijke vrouwen. Maar deze kerstpakketten zijn speciaal voor mannelijke bedrijven gemaakt. Soms heb je namelijk een bedrijf waar weinig tot geen vrouwen werken. Dan heb je niet zoveel aan nagellakjes en Chardonnay in een kerstpakket. Al mogen mannen hier natuurlijk ook van genieten!

Wat voor kerstpakketten zijn er voor mannen?

Denk bijvoorbeeld aan pakketten met spullen om mee te klussen? Een inbussleutel, een waterpas, een boormachine, een kniptang of een handige schroevendraaier? Daarnaast heb je ook verschillende pakketten met spullen om mee te koken. Mannen houden vaak wel van een lekkere barbecue aansteken in de zomer of zelfs in de winter. Zo heb je ook spullen die hier goed van pas komen. Of heb je juist wel zin in een lekker wellness pakket met spullen voor de mannelijke verzorging? Het kan allemaal bij kerstpakketten voor mannen. Of lekker wat speciaal biertjes proeven met de mannelijke collega’s? Of een handige sporttas voor de sportieveling? Elk jaar kun je weer helemaal los gaan met een uniek kerstpakket. Geef een kerstpakket om iedereen vrolijke feestdagen te wensen en maak iedereen gelukkig met een kerstpakket voor mannen. Een kerstpakket is niet voor niets een leuke traditie die al jaren wordt aangehouden door bedrijven. Koop daarom een kerstpakket speciaal voor de mannen in je bedrijf!De rage van de kerstpakketten

Grote Kerstpakketten zijn tegenwoordig super populair en dat is heel logisch. Iedereen houd ervan om cadeaus te krijgen en al helemaal met kerst. Het hele jaar lang werk jij kei hard en zet je je volledig in voor een bedrijf en hoe heerlijk is het dat om en kerstpakket te ontvangen en daar lekker van te kunnen genieten. Een kerstpakket is ook nog een extra leuk omdat het elk jaar weer een verassing is wat er in het pakket kan zitten. In een kerstpakket kunnen heel veel verschillende dingen zitten zoals: cadeaubonnen, drank, eten of andere dingen zoals servies of gadgets. De werkgever kiest elk jaar zelf de kerstpakketten uit. Tegenwoordig gaat dit ook heel handig via bepaalde sites die dit specifiek verkopen. Bij de site kan je dan precies de pakketten samenstellen en bijvoorbeeld andere pakketten maken voor de manager, fulltime werknemers en parttime werknemers.

De prijzen en soorten kerstpakketten

Er zijn heel vel soorten kerstpakketten. Je hebt bijvoorbeeld relatief goedkope kerstpakketten, maar ook dur4e kerstpakketten de prijs van een kerstpakket kan tussen de 10 en 60 euro liggen. Bij soorten kerstpakketten kan je denken aan kerstpakketten met een thema of kerstpakketten die gepersonaliseerd zijn voor de persoon die ze ontvangt. Het personaliseren van kerstpakketten is te doen als je niet een heel erg groot bedrijf hebt. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt met vijftig werknemers is het wel hel veel werk om voor al die werknemers een gepersonaliseerd kerstpakket samen te stellen. Er zijn pakketten met chocola, wijn en een mooie kaart, mooie thee glazen met stroopwafels en theezakjes erbij, pasta met een pasta lepel en ovenwant, een fleschampagne en een paar kaarsen, en zo zijn er nog veel meer soorten pakketten. Als u op zoek bent naar het beste voor uw werknemer en iets waar u uw werknemer erg blij mee maakt tijdens kerst zijn kerstpakketten.