Kerts idee

De lekkerste fair trade kerstpakketten voor onder de boom

Bent u op zoek naar goedkope fair trade kerstpakketten, zoek dan niet verder want wij zijn de expert op het gebied van kerstpakketten. fair trade kerstpakketten zijn al jaren de beste manier om een duurzaam en mooi cadeau te geven aan uw werknemers, wij hebben het grootste fair trade kerstpakketten van Nederland dus al uw fair trade wensen worden vervuld als u een kijkje neemt naar ons aanbod. fair trade kerstpakketten zijn een belangrijk onderdeel van het nieuwe normaal. Heeft u een beperkt budget? Geen probleem, bij ons vindt u fair trade kerstpakketten in verschillende prijsklassen, zo hebben wij fair trade kerstpakketten voor iedereen ongeacht het bedrag wat u wilt uitgeven. 

Uitgebreide selectie van fair trade kerstpakketten

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van fair trade kerstpakketten in ons assortiment. Bij ons vind u alles van grote fair trade kerstpakketten tot kleinere fair trade kerstpakketten. Onze fair trade kerstpakketten worden zorgvuldig samengesteld met de lekkerste en leukste producten. Onze producten zijn uiteraard fair trade daarom zijn dit ook echt fair trade kerstpakketten. Wij hebben verschillende thema’s en prijsklassen waarin we fair trade kerstpakketten aanbieden, zo is er iets voor iedereen. 

Voor elk budget hebben wij fair trade kerstpakketten

Omdat wij vinden dat iedereen fair trade kerstpakketten moet kunnen veroorloven, hebben wij een uitgebreid assortiment met zeer diverse prijzen samengesteld. Of u nu iets goedkopers zoekt of wat meer te besteden heeft, u slaagt gegarandeerd met ons uitgebreide aanbod van fair trade kerstpakketten. Dat is wel zo fair vinden wij. Als wij hier geen betaalbare fair trade kerstpakketten konden aanbieden dan was het een beetje averechts, daarom zijn onze fair trade kerstpakketten voor iedereen. De kerst is leuker en fijner met onze fair trade kerstpakketten. Een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar gewenst.

 

Een mooi bier kerstpakket voor uw werknemers

Het grote bier kerstpakket is een uniek cadeau. Wilt u als werkgever uw werknemers dit jaar verassen met iets bijzonders? Bent u het beu een standaard kerstpakket te geven waarvan men de inhoud niet kan waarderen? Maak uw werknemers dan blij met een bier kerstpakket. Met het bier kerstpakket heeft u iets unieks in handen. Een mooi pakket welke gevuld is met allerlei lekkere en bovenal feestelijke versnaperingen, dat is waar het bier kerstpakket voor staat. Kunnen uw werknemers een biertje op z’n tijd wel waarderen? Kies dan voor een bier kerstpakket. Zo weet u zeker dat het kerstpakket maximaal gewaardeerd zal worden.

Het bier kerstpakket in verschillende varianten

Het bijzondere bier kerstpakket is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn er pakketten welke enkel gevuld zijn met verschillende biertjes. Het betreffen doorgaans mooie speciaal bieren die vol zijn van smaak. Vindt u de basis van bier in het kerstpakket leuk, maar zou u het graag aan willen vullen met andere versnaperingen? Ook dat is mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bier kerstpakket gevuld met bier én allerlei hartige hapjes die perfect smaken onder het genot van een biertje? We kunnen dus wel stellen dat er genoeg keuze is. Voor welk soort bier kerstpakket kiest u dit jaar?

Een mooi gebaar in deze tijd van het jaar

Tijdens de feestdagen staat warmte, samenzijn en liefde centraal. Deze pijlers kunnen we ook wel samenvatten in het waarderen van een ander. Het uiten van waardering voor elkaar gebeurt tijdens de feestdagen net wat vaker dan de rest van het jaar. Zo is kerst dan ook een uitgelezen moment om als werkgever de waardering voor uw werknemers te uiten. Bent u blij met het verzette werk door uw werknemers afgelopen jaar en wilt u dit graag op een speciale manier laten blijken? Schenk ze dan een mooi bier kerstpakket. Met dit smaakvolle feestelijke bier kerstpakket weet u zeker dat uw werknemers de feestdagen goed doorkomen.

 

Koop hier de leukste kerstpakketten voor uw werknemers en relaties!

Hebben uw werknemers zich het hele jaar goed voor uw bedrijf ingezet en wilt u hen verrassen met een goede kerstpakket die ze nooit zullen vergeten? Stel hier dan nu het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers samen!

Thema’s

Een kerstpakket is de perfecte manier om uw medewerkers te bedanken voor het hele jaar inzet en inspanning. Een kerstpakket kan bestaan uit verschillende producten. Die producten kunnen ook allemaal te herleiden zijn vanuit een bepaald thema. Zo kunt u kiezen uit een winter en kerstthema, een nieuwjaarsthema, een foodtrends thema, een biologisch/natuur thema, een home and lifestyle thema, een kleurenthema of u kunt kiezen voor een waarderings- en beloningsthema. Voor elk van deze thema’s hebben wij perfecte producten of geschenksets voor u bedacht en klaarstaan. Natuurlijk kunt u ook zelf kiezen om een bepaald product toe te voegen aan het kerstpakket. Naast dat u persoonlijk de inhoud van het kerstpakket kunt kiezen kunt u er ook voor kiezen om een boodschap in de vorm van een kaartje toe te voegen aan het kerstpakket. Door een kaartje toe te voegen kunt u het kerstpakket nog persoonlijker maken en dit is goed om de relatie met uw klanten en medewerkers te onderhouden.

De aanschaf

Mocht u een thema en/of kerstpakket hebben gezien die u aanspreekt op de website kunt u deze persoonlijk komen bekijken in onze showroom. Mocht u het niet lukken om bij ons langs te komen dan is het ook mogelijk dat wij bij u langskomen met een aantal kerstpakketten. Hierbij is het ook mogelijk om verschillende producten die aangeboden worden in het kerstpakket te proeven om zo tot de beste keuze te komen voor uw klanten en relaties. De adviseurs staan daarbij altijd voor u klaar zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw kerstpakket! Maak gelijk een afspraak via onze website!

 

Een tapas kerstpakket is erg origineel

Het opmaken van een leuk pakket voor de werknemers die voor je werken is wel ontzettend leuk. Wanneer de leukste en gezelligste periode van het jaar weer aanbreekt, namelijk Kerst, dan is het belangrijk dat er wordt gekeken naar een manier waarop je het personeel dat je in dienst hebt weer even extra in het zonnetje kan zetten. Dit is een traditie in het land en is dan ook een manier waarop je hen kunt bedanken voor de inzet die ze hebben geleverd en de prestaties die ze hebben volgemaakt voor jouw onderneming. Het is belangrijk om het contact met hen goed te houden en hen te laten voelen dat zij worden gewaardeerd. Hoe kan je dat nou beter doen dan met een Spaans tapas kerstpakket? Het is een zeer origineel pakket waar je veel mensen zeker een lach mee op hun gezicht doet toveren. 

Soorten pakketten

Een tapas kerstpakket is een originele manier om je pakket in te gaan delen. De meeste pakketten zijn redelijk standaard, waar natuurlijk ook helemaal niets mis mee is, maar waarom zou je altijd alleen maar gaan voor standaard? Het is misschien ook wel een keer leuk om iets anders te doen, waar men blij van wordt en waar men waarde aan kan hechten. Het geeft een extra persoonlijke twist aan het pakket, wat het tapas kerstpakket nog een leuk extraatje kan geven. Je kunt bijvoorbeeld een kaartje met een persoonlijke boodschap hieraan toevoegen, zodat de werknemers zich echt gewaardeerd voelen en persoonlijk aangesproken natuurlijk, wat de waarde van het tapas kerstpakket omhoog schroeft. 

Wat zit er allemaal in het tapas kerstpakket?

Het tapas kerstpakket bevat een aantal heerlijke dingen. Dat zijn bijvoorbeeld houdbare droge worsten van Spaanse afkomst natuurlijk, een lekkere Spaanse wijn, een tortilla, chocola, brood et cetera. Het is erg uiteenlopend en typisch vanuit dit land afkomstig. Super dus!

 

Waardevolle kerstpakketten bestellen bij www.kranenkerstpakket NL

Bij www.kranenkerstpakket NL kan je terecht voor het vinden van het beste kerstpakket voor jouw werknemers. Wanneer de decembermaanden weer voor de deur staan is het zaak om te gaan kijken naar de manier waarop jij je personeel in het zonnetje wil gaan zetten. Dat kan je doen door middel van het organiseren van een leuk kerstfeest, een kerstontbijt, een lunch of wellicht een diner met het personeel. Maar daarnaast is het ook nog leuk om hen persoonlijk te bedanken, door hen een kerstpakket te geven. Bij www.kranenkerstpakket NL kan je deze bestellen en worden deze allemaal heel erg leuk in elkaar gezet, zodat het personeel zich ook echt gewaardeerd voelt en doordat iedereen een eigen pakketje ‘uit de boom mag pakken’ geeft dit ook een persoonlijke touch aan het hele verhaal en wordt het dan ook leuker voor hen om de pakketten uit te pakken. 

Samenstellen op verschillende manieren

Bij Kranenkerstpakketen NL worden er al wel pakketten samengesteld, maar daarbij is er ook nog een vrije keuze om zelf een pakket samen te stellen die goed bij je past. Dat betekent dat je kunt kiezen voor een van de al eerder samengestelde pakketten, maar dat je ook nog kunt kiezen voor de pakketten die je op eigen wijze, met producten uit het assortiment kunt samenstellen. Daarbij worden er dan bijvoorbeeld ook voorbeelden gegeven van eerder samengestelde pakketten waar je dan je inspiratie uit weg kunt halen. 

Bestellen van de leuke pakketten

Je kunt de kerstpakketten biJ kranenkerstpakketen NL op een aantal manieren bestellen en ook samenstellen. Dat kan je ten eerste gemakkelijk op de website doen. Daar kun je het gehele assortiment bekijken en samenstellen en bestellen. Ook kan je dit online doen met een virtuele call of je komt naar de showroom om hier de bestelling te doen.

 

Het geven van een Chocolade kerstpakket

Er zijn bijna geen mensen die niet van chocola houden, vandaar dat een Chocolade kerstpakket eigenlijk een heel goed idee is. Iedereen is er blij mee en het hele gezin kan mee genieten. Ook is er voldoende variatie mogelijk in een Chocolade kerstpakket. Denk aan een Chocolade kerstpakket met een advent kalender, iets met het logo van het bedrijf erin gedrukt, bonbons, meerdere soorten chocola en een bijzondere smaak. Denk ook aan leuke toevoegingen in het Chocolade kerstpakket, zoals een chocolade speciaal biertje of een likeur. Ook leuke toevoegingen. Omdat het zo populair is, zijn er veel smaken mogelijk in het Chocolade kerstpakket. We gaan verder dan wit, melk en puur. Er is 70, 80, of zelfs negentig procent pure chocolade. Ook is er een mogelijkheid voor fruitsmaken, chocola met noten en zaden, chocola met drank en nog veel meer. Wat u maar wil, het kan allemaal in het Chocolade kerstpakket. Het houd niet op bij bonbons met marsepein, er is van alles mogelijk. Gepersonaliseerd of algemeen.

Bestellen

Bij een Chocolade kerstpakket moet u van te voren bestellen, vooral als u dit in grote oplage wilt. Denk aan een groter bedrijf met veel medewerkers en zakenrelaties. Indien u voor allemaal een Chocolade kerstpakket wilt, zult u na de zomer al moeten gaan zoeken. Er zijn meerdere aanbieders, zoek er één die bij u past. U kunt ook chocola toevoegen aan een kerstpakket, samen met andere dingen. Denk hierbij aan een fles drank, een kersstol en wat vlees. Of iets in die richting. Een kerstgroet van het bedrijf doet het ook altijd goed. Vooral in deze tijd met corona wordt dit persoonlijke tintje aan het Chocolade kerstpakket extra gewaardeerd. Dat mensen weten dat ze niet vergeten worden ondanks het gebrek aan persoonlijk contact. Dat is de kerstgedachte.

 

Een digitale kerstmarkt laten opzetten

Wilt u dit jaar graag een digitale kerstmarkt organiseren? Dan bent u op zoek naar een bedrijf welke deze digitale kerstmarkt voor u kan opzetten. Wanneer u kiest voor een digitale kerstmarkt, kiest u voor iets unieks. Door te kiezen voor een digitale kerstmarkt gaat u helemaal met de tijd mee. Daar een digitale kerstmarkt écht uniek is, zult u niet heel veel bedrijven vinden die dit aanbieden. Kies voor de voorloper, ga voor een bedrijf dat gespecialiseerd is op dit gebied. Een professioneel bedrijf dat voor u de leukste digitale kerstmarkt op kan zetten, dat is wat u zoekt!

Hoe is een digitale kerstmarkt vormgegeven?

Wat is een digitale kerstmarkt nou eigenlijk? Wat moet u zich voorstellen bij een digitale kerstmarkt? Een digitale kerstmarkt is exact wat de term al doet vermoeden. Het betreft een kerstmarkt welke online georganiseerd is. Hoe leuk is dat? Niet de kou in hoeven, maar lekker warm van achter uw laptop de kerstsfeer proeven? De vormgeving is uiteraard geheel in kerstsfeer. Tevens is het mogelijk om allerlei leuke dingen te kopen bij de online kerstmarkt. Daarnaast is het zelfs mogelijk met collega’s te videochatten tijdens uw bezoek aan de online kerstmarkt. Ervaar het gemak van een digitale kerstmarkt met de sfeer van een fysieke kerstmarkt nu zelf.

Waarom kiezen voor een digitale kerstmarkt?

U weet nu van het bestaan van een digitale kerstmarkt af, maar waarom zou u hier voor kiezen? Een fysieke kerstmarkt is toch veel leuker? In sommige gevallen is het organiseren van een fysieke kerstmarkt niet mogelijk. In dat geval biedt de digitale kerstmarkt echt uitkomst. Tijdens een bezoek aan de digitale kerstmarkt zult u geheel in de kerstsferen komen. Tevens is een digitale kerstmarkt vanuit praktisch oogpunt gezien gemakkelijker, u hoeft immers de deur niet uit! De digitale kerstmarkt is een leuk alternatief voor een standaard kerstpakket. Doe al uw werknemers shoptegoed voor de digitale kerstmarkt cadeau en maak er samen iets onvergetelijks van!

 

Een kerstpakket in Rotterdam uitdelen

Ga jij ook weer iedereen van het personeel verassen met een luxe kerstpakket in Rotterdam? Zoek dan niet verder, want dit onwijs grote assortiment en aanbod heeft je zoveel te bieden dat je nergens anders meer hoeft te kijken. Je kunt diverse soorten pakketten voor het personeel samenstellen, die geheel aansluiten bij je eigen wensen, maar ook bij de wensen van het personeel zelf. Veel opties en veel medewerkers en dus advies een aanbod, dat is wat je hier zult vinden en wat er dus voor zorgt dat je zeker weten een pakket vindt dat goed aansluit bij je wensen en natuurlijk ook de voorkeuren van de medewerkers waar je het kerstpakket in Rotterdam aan gaat geven. 

Speciaal moment

Omdat het een speciaal moment van het jaar is en Kerst ook een symbool is voor samenkomst en warmte is het de ideale tijd van het jaar om je personeel te voorzien van een mooi pakket waar je een glimlach mee op het gezicht kunt toveren. Omdat jij het beste weet wat voor soort personeel je hebt en waar zij blij van worden kan je bijvoorbeeld ook kiezen om zelf een pakket samen te stellen die zeker aansluit bij hun wensen. Ben je zelf niet zo creatoef, heb je geen inspiratie of is het personeel zo erg van elkaar verschillend dat je geen gulden middenweg weet, dan helpen de adviseurs je graag met het vinden van een juist kerstpakket in Rotterdam die aansluit bij jouw bedrijf en natuurlijk het personeel. 

Personaliseren

Ook kan je ervoor kiezen om het kerstpakket in Rotterdam te laten personaliseren voor een bepaalde medewerkers. Houdt iedereen dus van iets anders? Geen enkel probleem! Je kunt namelijk voor iedereen een eigen pakket samenstellen. Heb je bijvoorbeeld een groter bedrijf en is dat wel net even wat te veel gevraagd met medewerkers boven een aantal van 100? Dan kan je ook kiezen voor een kerstpakket in Rotterdam per afdeling bijvoorbeeld.

 

Een mooi tapas kerstpakket samenstellen

Het bestellen van een kerstpakket is niet altijd even gemakkelijk, maar wanneer het einde van het jaar weer nadert is het wel de tijd om weer te gaan kijken naar de mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij een manier hebt waarop het personeel kan worden bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. Het is in veel bedrijven een traditie, maar na vele jaren en vele pakketten later weet je misschien niet meer goed wat voor pakket leuk is en is de inspiratie een beetje op. Misschien vind je het wel leuk om het personeel te voorzien van een uitgebreid tapas kerstpakket. Met de jaren wordt dit soort pakket steeds populairder en zal het bij jouw personeel en werknemers dus goed in de smaak kunnen vallen. Uiteraard ken jij je personeel zelf het beste, maar is dit wel een optie die steeds vaker wordt gekozen door de klanten. 

Veel vraag

Omdat de vraag zo hoog is naar het tapas kerstpakket worden er diverse soorten aangeboden. Ook kan je deze geheel zelf samenstellen door losse producten zelf te kiezen. Denk aan producten als tortilla, paella rijst, Sangria of andere biertjes en drankjes die behoren tot de Spaanse keuken. Je kunt het tapas kerstpakket helemaal compleet maken door deze aan te vullen met een 8-delige set aan servies die behoren tot het eten van tapas. Deze kleine tapas borden zijn ideaal om je tapas op te nuttigen en horen dus wel echt in het plaatje. 

Zelf aanvullen

Ook kan je kiezen om het tapas kerstpakket aan te vullen met andere dingen, zoals bijvoorbeeld een snijplank, een mes voor de Chorizo et cetera. Hoe groot en hoe prijzig en luxe je het pakket maakt is natuurlijk geheel aan jou. Er zijn een aantal soorten van het tapas kerstpakket al vcan tevoren samengesteld in diverse prijsklasse waar je een keuze uit kunt maken, of je stelt dus zelf een pakket naar keuze samen.

 

Zeer goedkope Kerstpakketten voor jou medewerkers

Het jaar 2020 is bijna voorbij en u wilt het jaar goed afsluiten met uw personeel. Wat is beter om uw appreciatie te tonen dan kerstpakketten geven aan uw personeel? Onze kerstpakketten zijn voorzien van een aantal leuke voedingsmiddelen, kaartjes en noem maar op. U kunt ook zelf uw kerstpakket samenstellen. Wilt u gewoon iemand verrassen met onze 2020 kerstpakketten? Dat kan ook. Wij kunnen het zo persoonlijk mogelijk maken zoals u dat wilt. U geeft aan hoe uw 2020 kerstpakket eruit moet zien en wij doen de rest. Wilt u meer informatie over onze kerstpakketten 2020? Neem gauw contact met ons op. 

Waarom kerstpakketten?

Waarom zou u kerstpakketten voor uw personeel of een kennis moeten kopen? De situatie van 2020 heeft veel gedaan met de economie van vele landen. Met een kerstpakket geeft u op een unieke manier een kleine ondersteuning. Onze kerstpakketten 2020 bestaan uit verschillende levensmiddelen zoals salami, tomaten, kaas, brood en noem maar op. 2020 is het jaar om uw personeel of kennissen met een kerstpakket te verrassen. Onze kerstpakketten zijn voorzien van een heleboel handige producten en zijn wij gegarandeerd dat u iemand ermee zal verrassen. Sluit het jaar 2020 af door leuke kerstpakketten aan uw personeel, familie of vrienden te geven. 

Kosten

Onze kerstpakketten verschillen allemaal, omdat wij die maken aan de hand van de wensen van de klant. Daarom kunnen wij geen vast prijskaartje aan onze kerstpakketten zetten. Elk kerstpakket is uniek. U geeft aan wat u in zo een kerstpakket zou willen en wij voeren uit. Als u nog geen idee heeft van hoe de kerstpakketten eruit moeten zien, kunnen wij u ook helpen met leuke ideetjes. Wij zijn inmiddels ervaren en draaien al jaren mee in het maken van kerstpakketten. Wij zijn het bedrijf die u kunt benaderen om het jaar 2020 goed af te sluiten door anderen te verrassen met zo een prachtig kerstpakket.