Kerts idee

Zet je werknemers het zonnetje met een pakket

Bij Kranen Kerstpakket heb je een enorm ruime keuze uit het samenstellen van de pakketten voor je werknemers of voor bijvoorbeeld een familielid die je graag wilt verassen in deze periode van het jaar, waar het toch allemaal draait om het een hart onder de riem steken bij elkaar en het verblijden van een ader met een cadeau of goed gezelschap. Vaak is deze periode van het jaar een ideaal moment voor werkgevers om de werknemers die hij of zij in dienst heeft een keer in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al het werk dat door hen is uitgevoerd in het afgelopen jaar. Bij deKranen Kerstpakket kan je dan een leuk pakket voor iedereen samenstellen om hen te verassen en blij te maken.

Samenstellingen

Op de websiteKranen Kerstpakket vind je alles wat je nodig hebt bij het samenstellen van het kerstpakket. Met meer dan drie duizend artikelen weet jij zeker wel een leuk pakket in elkaar te flansen en je werknemers te voorzien van een leuk pakket waar zij van kunnen genieten. Geheel afhankelijk van je budget en het bedrijf waar je werkt kan je kiezen voor de leukste artikelen bijKranen Kerstpakket. Met de collectie van het vorige jaar zijn heel veel leuke pakketten samengesteld en die zijn ook allemaal op de website te vinden, zodat je wat inspiratie kunt opdoen voor jou pakket of misschien wel precies hetzelfde pakket bij hen kunt bestellen. 

Bekijken assortiment

Als je er niet goed uitkomt wat je in het kerstpakket moet doen, dan kan je niet alleen maar op de websiteKranen Kerstpakket kijken naar de artikelen die je kunt toevoegen aan het pakket, maar je kunt ook een langs gaan bij een van de 5 showrooms in het land Hier krijg je dan nog meer inspiratie en kun men je ook helpen bij het maken van jouw perfecte pakket.Een kerstpakket-zelf samenstellen met Kerstmis

Het is weer kerst! Wat ga jij doen met kerst? Geef jij je werknemers een leuke bedrijfsborrel of geef je een leuk kerstpakket? Een kerstpakket-zelf samenstellen behoort ook tot een van je opties, maar je kunt het natuurlijk ook allebei doen. Het is de leukste tijd van het jaar en daarbij horen natuurlijk cadeautjes. Zeker voor de medewerkers die het hele jaar hard voor je hebben gewerkt en je bedrijf staande weten te houden. Je bedankt hun wel eens, of helemaal niet, en wil hen een keer in de watten leggen. Kerst is dan de ideale periode om hen een keer iets extra’s te geven. Door middel van een kerstpakket-zelf samenstellen kan je zelf kiezen wat je hun gaat geven, dit geeft je ook de mogelijkheid om het wat persoonlijker te maken of om het pakket aan te passen in de stijl van je bedrijf. 

Pakket leuker dan een envelop

Een kerstpakket-zelf samenstellen kan je alleen doen of juist samen met je collega’s. Het is natuurlijk een stuk leuker om een heel kerstpakket uit te pakken die je krijgt van je werkgever dan om een envelop te openen met een cadeaubon. Het geeft echt het effect van een cadeau en je werknemers zullen het zeker van je waarderen en misschien nog wel harder voor je werken nu je hun een blijk van waardering hebt gegeven. Het is voor hen een stimulans om het werk te verbeteren of juist zo voort te zetten. 

Wat stop je erin?

Wat je collega’s leuk vinden om te krijgen is natuurlijk lastig wanneer je een kerstpakket-zelf gaat samenstellen. Gelukkig staat er op de website een hele hoop inspiratie waar je kunt kijken naar eerder samengestelde kerstpakketten en hier kom je dan misschien op wat ideeën. Ook ben je altijd welkom in de showroom om hier te kijken naar alles wat je in het kerstpakket kunt stoppen.Échte kerstpakketten speciaal voor mannen!

December staat in het teken van de feestdagen. Kerst, Thanksgiving, Chanoeka, Nieuwjaar en de kerstborrel! Op het werk wordt er namelijk vaak ook een feestje gehouden om iedereen te bedanken voor een jaar lang hard werken. In een kerstpakket wordt er vaak voor iedereen wat leuks in gedaan. Maar dan kan het dus voorkomen dat er ook vrouwelijke producten in een kerstpakket zitten. Daarom heb je nu ook grote kerstpakketten voor mannen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoere producten die voor de mannelijke man gemaakt zijn! Natuurlijk zijn er ook vrouwelijke mannen en mannelijke vrouwen. Maar deze kerstpakketten zijn speciaal voor mannelijke bedrijven gemaakt. Soms heb je namelijk een bedrijf waar weinig tot geen vrouwen werken. Dan heb je niet zoveel aan nagellakjes en Chardonnay in een kerstpakket. Al mogen mannen hier natuurlijk ook van genieten!

Wat voor kerstpakketten zijn er voor mannen?

Denk bijvoorbeeld aan pakketten met spullen om mee te klussen? Een inbussleutel, een waterpas, een boormachine, een kniptang of een handige schroevendraaier? Daarnaast heb je ook verschillende pakketten met spullen om mee te koken. Mannen houden vaak wel van een lekkere barbecue aansteken in de zomer of zelfs in de winter. Zo heb je ook spullen die hier goed van pas komen. Of heb je juist wel zin in een lekker wellness pakket met spullen voor de mannelijke verzorging? Het kan allemaal bij kerstpakketten voor mannen. Of lekker wat speciaal biertjes proeven met de mannelijke collega’s? Of een handige sporttas voor de sportieveling? Elk jaar kun je weer helemaal los gaan met een uniek kerstpakket. Geef een kerstpakket om iedereen vrolijke feestdagen te wensen en maak iedereen gelukkig met een kerstpakket voor mannen. Een kerstpakket is niet voor niets een leuke traditie die al jaren wordt aangehouden door bedrijven. Koop daarom een kerstpakket speciaal voor de mannen in je bedrijf!De rage van de kerstpakketten

Grote Kerstpakketten zijn tegenwoordig super populair en dat is heel logisch. Iedereen houd ervan om cadeaus te krijgen en al helemaal met kerst. Het hele jaar lang werk jij kei hard en zet je je volledig in voor een bedrijf en hoe heerlijk is het dat om en kerstpakket te ontvangen en daar lekker van te kunnen genieten. Een kerstpakket is ook nog een extra leuk omdat het elk jaar weer een verassing is wat er in het pakket kan zitten. In een kerstpakket kunnen heel veel verschillende dingen zitten zoals: cadeaubonnen, drank, eten of andere dingen zoals servies of gadgets. De werkgever kiest elk jaar zelf de kerstpakketten uit. Tegenwoordig gaat dit ook heel handig via bepaalde sites die dit specifiek verkopen. Bij de site kan je dan precies de pakketten samenstellen en bijvoorbeeld andere pakketten maken voor de manager, fulltime werknemers en parttime werknemers.

De prijzen en soorten kerstpakketten

Er zijn heel vel soorten kerstpakketten. Je hebt bijvoorbeeld relatief goedkope kerstpakketten, maar ook dur4e kerstpakketten de prijs van een kerstpakket kan tussen de 10 en 60 euro liggen. Bij soorten kerstpakketten kan je denken aan kerstpakketten met een thema of kerstpakketten die gepersonaliseerd zijn voor de persoon die ze ontvangt. Het personaliseren van kerstpakketten is te doen als je niet een heel erg groot bedrijf hebt. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt met vijftig werknemers is het wel hel veel werk om voor al die werknemers een gepersonaliseerd kerstpakket samen te stellen. Er zijn pakketten met chocola, wijn en een mooie kaart, mooie thee glazen met stroopwafels en theezakjes erbij, pasta met een pasta lepel en ovenwant, een fleschampagne en een paar kaarsen, en zo zijn er nog veel meer soorten pakketten. Als u op zoek bent naar het beste voor uw werknemer en iets waar u uw werknemer erg blij mee maakt tijdens kerst zijn kerstpakketten.Het ideale kerstpakket met bier voor u

Op zoek naar het ideale kerstpakket dat ook wel bier in heeft voor uzelf of voor een van uw geliefden? Dan bent u bij ons terecht voor het juiste kerstpakket. Ook dit jaar hebben wij een ruim assortiment aan kerstpakketten. Dit kunnen kerstpakketten zijn alleen bestaande uit bier of pakketten met bier en lekkere versnaperingen in begrepen. Simpel weg gezegd, voor een nieuwe kerstpakket met bier bent u bij ons op het juiste adres. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen met wat men wil hebben in hun ideale kerstpakket sommigen zouden alleen versnaperingen willen hebben, maar voor de bier liefhebbers is het belangrijk dat er ook bier moet voorkomen in hun kerstpakketten of sterker nog hun ideale kerstpakket mag voor hun part alleen bestaan uit bier. Daarom hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt in ons assortiment kerstpakketten met bier. Van kerstpakketten waarin alleen bier in voorkomt tot kerstpakketten waarin er minder bier in voorkomt hebben wij voor u klaar. 

Kerstpakketten voor bier liefhebbers 

Voor de bier liefhebbers hebben wij een speciaal kerstpakket klaar. Of het kerstpakket voor u zelf is, voor vrienden of familie, maakt niet uit want dit kerstpakket is bestemd en bedoeld voor de echte bier liefhebbers. Dit kerstpakket zal specifiek voor de meeste mannen zeker in de smaak vallen. Of weet u als werkgever dat uw werknemers echte bier liefhebbers zijn al zijn dat u vrouwelijk of mannelijk werknemers, is dit dan het juiste manier om hun te waarderen door hun te voorzien van een kerstpakket geheel bestaande uit bijzondere en verschillende bier soorten. Steeds meer mensen vooral mannen die bier liefhebbers zijn willen immers niets liever dan een lekker speciaal bier bij hun kerstdiner of bij het inluiden van het nieuwe jaar. Een speciaal bier kerstpakket met enkele luxeartikelen is dus zeker aan te raden.

Verwen je werknemers met luxe kerstpakketten

Je personeel moet je soms even verwennen. De werknemers van je bedrijf werken zo ontzettend hard dat ze wel eens wat extra’s hebben verdiend. De uitgelezen kans daarvoor is met het kerstpakket. Wees niet ook zo’n saaie baas en geef eens een keer wat anders dan een cadeaubon voor een online winkel. Maak je werknemers blij en geef ze goedkope luxe kerstpakketten waar ze ook echt wat aan hebben. Geef je werknemers luxe kerstpakketten met daarin spullen waar ze even mee vooruit kunnen of juist spullen die ze zelf niet zo snel zouden aanschaffen. 

Een beloning voor al het harde werk

In de luxe kerstpakketten kan je je werknemers een bedankje geven voor hun harde werk. Heb je een klein bedrijf? Dan kan je in je luxe kerstpakketten bijvoorbeeld een persoonlijk bedankje stoppen. Heb je een wat groter bedrijf, dan geef je een andere invulling aan je luxe kerstpakketten, die je eventueel per afdeling zou kunnen verdelen. Door je werknemers met de luxe kerstpakketten wat extra aandacht te geven, zorg je er niet alleen voor dat je je werknemers beloond, maar word jij uiteindelijk ook zelf beloond door je goede daad. Doordat werknemers zich door de luxe kerstpakketten meer verbonden voelen met jouw bedrijf, zullen ze harder voor je aan de slag gaan. Dit doen ze bewust of onbewust. De luxe kerstpakketten zijn dus eigenlijk, naast een aardigheidje, een investering in je eigen werknemers en daarmee in je eigen bedrijf. Voorzie je luxe kerstpakketten daarom van een lekker doosje bonbons en een dagje weg met het gezin of partner. Je kerstpakketten kun je ook inpakken in een luxe doos, hierdoor geef je aan de luxe kerstpakketten nog wat extra uitstraling. Het moet echt als luxe kerstpakketten aanvoelen, wanneer de werknemers het pakket in ontvangst nemen.Belgisch kerstpakket voor een fijne afsluiting van het jaar en een mooi begin

Kies voor het gezond Biologisch kerstpakket om te helpen dat jij en je familie een mooie tijd hebben en een mooie afsluiting krijgen van het jaar. Geef je werknemers een blijk van waardering en biedt ze de kans om zich goed te voelen. Laat een biologisch kerstpakket je helpen en je verrassen op de manier waarop je kan laten zien dat je blij bent met dat ze het hele jaar zo hard voor je werken. Laat je helpen en laat je werknemers weten dat je het beste met hen voor hebt. Dit kan allemaal door een kerstpakket aan te bieden voor je werknemers. Je werknemers staan het hele jaar voor je klaar en helpen je en steunen je door dik en dun. Zij zorgen dat jouw bedrijf draaiende blijft en dat het werkt. Het biologisch kerstpakket staat je bij en laat je de kans geven om zo te zorgen dat jij en je werknemers samen het jaar mooi afsluiten en dat je hem een mooie tijd kan bieden tijdens de feestdagen, met behulp van het biologisch kerstpakket 

Laat het biologisch kerstpakket je helpen om te genieten van de afsluiting van het jaar

Het Biologisch kerstpakket is er om je te helpen en ervoor te zorgen dat jij en je familie een mooie tijd hebben en een mooie afsluiting krijgen van het jaar. Ook je werknemers kunnen zo een mooie afsluiting meemaken. Geef je werknemers een blijk van waardering en biedt ze de kans om zich goed te voelen, gewaardeerd te voelen en fijn te voelen voor hun harde werk. Laat een kerstpakket je helpen en je verrassen op de manier waarop je kan laten zien dat je blij bent met dat ze het hele jaar zo hard voor je werken.Een mooi gebaar om werknemers feestelijk te bedanken door middel van kerstpakketten

In de decembermaand is het de tijd om iedereen weer eens feestelijk te bedanken. De maand staat weer in het teken van de feestdagen. Een kerstpakket is ook een mooie manier om werknemers te bedanken voor een jaar hard werken. Maar zulke kerstpakketten ga je voor een heel bedrijf niet zelf in elkaar zetten. Daarvoor heb je andere bedrijven die deze kerstpakketten leveren.

Wat is een kerstpakket?

Een kerstpakket is meestal een doos, kist, emmer etc. waar verschillende producten inzitten. Vaak kun je zelf kiezen wat je wilt schenken aan je werknemers. Soms kunnen de werknemers zelf uit een aantal pakketten kiezen. Vaak zitten er een aantal voedselproducten in en een aantal gebruiksvoorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een houten kaasplankje, een handige steakmessen set, heerlijke geurkaarsen of een koptelefoon. Sommige bedrijven bieden werknemers een bon aan waarmee ze zelf wat kunnen kopen. Maar een voorverpakt kerstpakket is toch net wat leuker om uit te pakken. Maar met kerstpakketten kun je werkelijk alle kanten op. Dat maakt zo’n cadeau nou ook nog eens lekker veelzijdig. Voor elk bedrijf net wat ze precies willen. Gun je werknemers net dat beetje extra tijdens de al zo leuke feestdagen. Zij zijn wel degene die het bedrijf draaiende houden.

Natuurlijk kun je, je werknemers het hele jaar door bedanken en geschenken geven. Maar tijdens de feestdagen is het eigenlijk onmisbaar geworden. Iedereen leeft in een vrolijke tijd en kan genieten van unieke kerstpakketten. Met verschillende prijzen verbonden aan de pakketten, is er voor elk bedrijf een passend cadeau te vinden. Ook voor de iets kleinere ondernemingen die toch iets leuks willen doen voor de werknemers. En met keuze uit vele verschillende soorten en maten kerstpakketten is het zoeken naar een cadeau nog leuker!Tips voor kerstpakketten voor mannen

Een kerstpakket is een selectie cadeaus, meestal verpakt in een doos, die door een werkgever rond Kerst wordt uitgegeven aan de werknemers. Dit is vaak een teken van dankbaarheid voor het werk de werknemers gedurende het jaar leveren. Vaak zit er voor alle werknemers hetzelfde in de kerstpakketten. Maar het kan ook zijn dat een werkgever ervoor kiest aparte kerstpakketten voor mannen en vrouwen uit te geven. Dan worden er twee pakketten samengesteld. Vervolgens worden de dozen gelabeld op geslacht. Dan is het voor degene die de pakketten uitgeeft makkelijker te bepalen welk kerstpakket voor mannen is en welke voor vrouwen. Er kan ook gekozen worden voor verschillende dozen voor de verschillende geslachten. 

Wat zit er in kerstpakketten voor mannen?

Er zijn verschillende dingen die in een kerstpakketten voor mannen kunnen zitten. Zo kan er bijvoorbeeld een goed merk bier in zitten. Ook zit er vaak luxe vleeswaren in kerspakketten voor mannen zoals een selectie salami en chorizo, of een fuet worst. Soms zitten er ook andere dingen in kerstpakketten voor mannen. Er kan bijvoorbeeld luxe fudge of noga in zitten. Vaak zitten er ook kerstkransjes in. Deze zijn vaak van koek met amandelschaafsel of van chocolade met spikkeltjes erop. Er zijn ook kerstkransjes van schuim of suikergoed. Soms kiest een werkgever er ook voor om geen doos als kerstpakketten voor mannen te gebruiken. Dan krijgen mannen en vrouwen die in dienst zijn bij het bedrijf een tegoedbon voor een bepaalde winkel of webwinkel. Dan kunnen de werknemers vervolgens zelf uitkiezen wat ze willen hebben. Dat kan bijvoorbeeld gereedschap zijn zoals een elektrische boormachine, een elektrische zaag of een gehele gereedschapskist. Het kan ook zo zijn dat ze een bon krijgen voor een parfumerie. Dan kunnen ze zelf bij die parfumerie een luchtje uitzoeken dat ze lekker vinden.

 Verras je medewerkers met een biologisch kerstpakket

Kies dit jaar voor een gepakte biologisch kerstpakket. Kerst is de tijd van samen zijn. Daarnaast geven veel mensen elkaar cadeaus met kerst. Ook de werkgever geeft met kerst meestal een kerstpakket aan zijn werknemers. Een werkgever kan er voor kiezen om zelf een pakket samen te stellen of hij laat een pakket samenstellen door een bedrijf die hier gespecialiseerd in is. Kerstpakketten zijn er in allemaal soorten en maten.

Verschillende soorten kerstpakketten

De werkgever heeft heel veel verschillende opties voor een kerstpakket. Sommige werkgevers geven hun werknemers een cadeaubon van een winkel of voor een uitje. Andere werkgevers doen juist hun best om een mooi pakket samen te stellen. Vaak zit er in deze pakketten eten voor een gezellig kerst. Verder zit er naast het eten vaak ook nog een cadeautje in het kerstpakket. Dit kan een dekentje zijn, decoratie voor in huis, keukengerei of kaarsen. Het ene jaar zijn dit leukere cadeautjes dan het andere jaar. Maar het gaat natuurlijk voornamelijk om het gebaar.

Biologisch kerstpakket

Tegenwoordig hechten mensen steeds meer waarde aan biologische producten. Mensen gaan steeds vaker naar een biologische supermarkt in plaats van een gewone supermarkt. Daarnaast kopen mensen ook steeds vaker andere producten die biologisch zijn, zoals biologische kleding en biologische kaarsen. Om een beetje met de tijd mee te gaan, kan de werkgever nu ook een biologisch kerstpakket geven aan zijn werknemers. In dit biologisch kerspakket kunnen bijvoorbeeld biologische etenswaren zitten. Daarnaast kunnen er in het biologisch kerstpakket ook andere biologische producten zitten. Zoals een biologisch dekentje, biologische kleding of biologische kaarsen. Om het biologisch kerstpakket nog persoonlijker te maken kan er ook een kaart toegevoegd worden met een persoonlijke boodschap. En wat past er dan beter bij een biologisch kerstpakket dan een kaart van biologisch papier.