Kerts idee

Voer nu een pentest uit!

Heb jij net nieuwe software ontwikkelt en wil jij graag door middel van een handige pentest alle zwakke punten eruit halen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou namelijk verschillende soorten penetratietesten aan, die jij kunt gebruiken om jouw nieuwe software zo veilig mogelijk te maken. Op de website van dit bedrijf vind je verdere uitleg over wat een pentest precies is, en waarom dit zeker weten een echte aanrader is om te laten uitvoeren. Wil jij dus meer weten? Neem dan zeker nu snel een kijkje op de website van dit bedrijf om je in te lezen!

Zwakke punten

Als jij ervoor kiest om een pentest te laten uitvoeren door dit bedrijf, zal je er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Een penetratietest is ideaal om te laten uitvoeren als jij net nieuwe software hebt ontwikkelt. Met een pentest kom jij snel te weten waar er eventuele zwakke punten liggen en kan je die gelijk versterken voordat er échte gevaren binnendringen. Dit kun je laten uitvoeren op je software, op een website en zelfs op een app! Zo weet jij dat alles zo veilig mogelijk zal zijn voor jouw klanten en jouw eigen medewerkers!

Opties

Een pentest laten uitvoeren door dit bedrijf is zeker erg hoog aangeschreven. Naast het feit dat ze al jarenlang ervaring hebben in dit gebied, hebben ze ook verschillende pentest pakketten waar jij uit kan gaan kiezen. Bij een van de pakketten voeren ze bijvoorbeeld een pentest uit zonder dat ze weten waar ze naar op zoek zijn. Ze zullen dan net alsof doen dat ze hackers zijn. Met zo een pentest kom je er snel achter waar er onopgemerkte zwakke punten liggen en kun je die gelijk gaan versterken. Wil jij meer lezen over pentesten? Neem dan snel een kijkje op de website!Binnen een dag zal een schilder in Oldenzaal je huis schilderen

Vaak heeft een goede schilder in Oldenzaal niet veel tijd nodig om jouw huis te schilderen. Vaak kunnen ze het al binnen een dag doen. Dat is natuurlijk super relaxt. Een schilder in Oldenzaal zal altijd proberen snel te werken. Als je een erg groot huis hebt kan het natuurlijk wat langer duren voor een schilder in Oldenzaal. Maar dat is natuurlijk hartstikke logisch. Vaak zal een schilder in Oldenzaal je ook al van tevoren vertellen hoe lang het ongeveer zal duren. Zo ben je goed voorbereid een weet je wat je te wachten staat.

Extra schilder

Vaak zal een schilder in Oldenzaal bij een grote klus een extra schilder meenemen. Je zal dan natuurlijk ook deze schilder in Oldenzaal ontmoeten. Het is natuurlijk heel erg fijn om van te voren te weten wie er in je huis aan het werk zijn. Het is natuurlijk altijd een beetje raar om vreemde opeens in je huis te hebben. Gelukkig zal je altijd van te voren een schilder in Oldenzaal ontmoeten voordat ze bij je komen werken. Ze willen natuurlijk ook wat dingen opmeten en inschatten hoeveel tijd het zal kosten. Maar met een grotere klus nemen ze dus altijd een extra schilder in Oldenzaal mee. Zodat jij zo snel mogelijk doorkan met bijvoorbeeld je verbouwing.

Aannemer

Het kan zijn dat je een grotere verbouwing aan het doen bent. Misschien heb je dan wel een aannemer ingehuurd. Deze vertrouw je dan natuurlijk om een goede schilder in Oldenzaal voor je te vinden. Als je zelf een goede schilder in Oldenzaal kent kan je dit natuurlijk aan je aannemer vertellen. Maar vaak weet een aannemer ook wel een aantal goede schilder in Oldenzaal. Een aannemer wil natuurlijk ook kwaliteit leveren. En een schilder is daar natuurlijk een erg belangrijk deel van.Geschikte kerstpakket voor mannen

Als u een kerstpakket voor mannen zoekt bent u hier op het juiste adres. Wij maken kerstpakketten voor iedereen en daardoor ook een kerstpakket voor mannen. De kerstpakketten voor mannen kan u zelf samenstellen om zo voor iedere man een leuk kerstpakket te kunnen samenstellen. Wij geven geen kerstpakketten waar mannen niks aan hebben, wij bieden kerstpakketten voor mannen waar zij blij van worden en volgend jaar weer hopen op een leuk kerstpakket voor mannen. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om te kijken naar de mogelijkheden en welke wensen u graag vervuld zou willen zien. Iedere man wil uw kerstpakket!

Inhoud

De inhoud van het kerstpakket kan u zelf samenstellen. Echter hebben wij ook vaste kerstpakketten voor de mannen waar voor iedereen wat leuks in zit. Dit zijn geen pakketten zoals ze overal liggen, bij het ontvangen van de kerstpakketten voor mannen zijn zij vaak blij met de inhoud. Zo zitten er spullen in die iedere man kan waarderen en is het dan ook een groot succes om dit aan een man te geven. Als u specifiekere ideeën heeft gaan wij graag met u kijken naar de mogelijkheden om dit zelf samen te stellen. Zo worden de kerstpakketten voor mannen nog veel persoonlijker en zal de waardering nog groter worden.

Reden van kerstpakket

Kerstpakketten worden al heel lang gegeven als cadeautje voor kerst maar ook om aan te tonen dat het belang van de relatie van u beide erg goed is. Het is dan ook erg leuk en fijn als het kerstpakket voor mannen dan dus ook goed in de smaak valt om dus aan te tonen dat jullie elkaar goed kennen en het bedankje als fijn en nuttig wordt ervaren. Zo blijft de band tussen jullie goed en zal de persoon aan wie het kerstpakket voor mannen gegeven wordt blij zijn met de gift die u aan hem heeft gedaan.

3 tips voor multifunctionele kerstverlichting

Wil jij liever niet te veel geld investeren in kerstlampjes die je in het nieuwe jaar direct weer op de zolder op moet bergen? Gelukkig is veel kerstverlichting multifunctioneel inzetbaar en kun je deze lampjes dus het hele jaar door gebruiken! In deze blog zetten wij onze drie beste tips voor multifunctionele kerstverlichting voor je op een rijtje, zodat je hier ook na de feestdagen plezier van kunt hebben.

1. Prikkabel

Ben je op zoek naar leuke lampjes die je na de kerst kunt gebruiken voor het versieren van je tuin of voor tijdens feestjes? Kies dan voor een prikkabel! Dit is een kabel waaraan verschillende peer- of kogelvormige lampen bevestigd zijn. Doordat de lampjes allemaal een afstand van ongeveer 50 cm van elkaar hebben ontstaat er een zeer gelijkmatige lichtverspreiding. Er wordt zo een grote hoeveelheid licht mee verspreid maar vaak wel in een warme en sfeervolle lichtkleur, waardoor dit soort snoeren ideaal zijn voor gebruik in bijvoorbeeld de tuin, ook als het geen Kerstmis is. En doordat je kunt kiezen uit verschillende soorten lampen, diverse kleurtemperaturen en allerlei lampvormen kies je altijd de lampjes die aan jouw wensen voldoen.

Een prikkabel is ook perfect om tijdens feestjes een gezellige sfeer te creëren. Wil je de lampjes buiten gaan gebruiken? Let dan wel goed op dat je lampen uitkiest die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

2. IJspegelverlichting

IJspegelverlichting kent iedereen wel. Dit is een horizontaal snoer waaraan verschillende verticale snoeren bevestigd zijn, allemaal op andere lengtes. Hiermee ontstaat er natuurlijk een sfeervol lichteffect tijdens de feestdagen, maar ook buiten de kerstdagen creëer je met deze lampjes direct een bepaalde sfeer. Hang de ijspegelverlichting bijvoorbeeld op boven je bed. Het effect? Dat het net is alsof je onder een sterrenhemel slaapt. Nóg leuker is dit als je een hemelbed hebt, zodat je de led verlichting helemaal rondom kunt hangen. Zo ontstaat er pas echt een magisch effect.

3. Led kaarsen

De mooiste kersttafel? Die creëer je niet alleen met leuke tafelkleden, guirlandes of kerstservies, maar ook met kaarsjes. Maar met het toevoegen van kaarslicht ontstaat er ook direct een hoop extra gevaar. Een kaars is namelijk zo omgestoten. En de mouw van een trui kan altijd in het vlammetje terechtkomen. Al deze ongelukjes wil je natuurlijk voorkomen en dit kun je doen met een led kaars. Ondanks dat hierbij geen sprake is van echt vuur ziet dit er door het 3D-vlammetje zeer waarheidsgetrouw uit. Soms worden dit soort ‘nep’-kaarsen zelfs gemaakt van echte wax. Maar… je hebt geen last van smeulend kaarsvet dat op je mooie tafelkleed terechtkomt. Niet alleen veiliger, maar ook schoner dus! En daarom hoef je deze kaarsen zeker niet op te bergen na het kerstdiner,  maar kun je ze de hele winter (en misschien ook wel in de zomer) laten staan.

Voor de leukste en meest multifunctionele kerstverlichting en andere led lampen kan je natuurlijk ook altijd inspiratie opdoen door bij de gespecialiseerde webshops te gaan kijken. Er zijn namelijk altijd een hoop verschillende kerstlampjes beschikbaar die je na de kerstperiode kunt gebruiken voor het versieren van je huis of tuin. In deze blog hebben we er drie besproken. Zo hoef je je kerstverlichting niet meer allemaal op te bergen op 1 januari!

De leukste kerstpakketten ideeën van 2020

De leukste kerstpakketten van dit jaar zitten vol met allerlei lekkernijen waarbij een artikel in het pakket het thema leidt. Er is zowel keus om een pakket te geven voor een gehele afdeling met één thema. Of kies voor kerstpakketten 2020 met een specifiek thema gericht op die speciale collega. Kort gezegd, er is ruime keus. Want over de jaren heen is deze traditie zo uitgebreid dat het niet alleen bij een Nederlandse traditie blijft. Ook landen zoals België en Duitsland doen voortaan mee met het bedanken van hun personeel rond kerst.

Populaire kerstpakketten thema’s

Uiteraard blijven kerstpakketten meningsgebonden of zij het goed zullen doen. Met behulp van de  analyses van vorig jaar zijn dit de populairste thema’s die altijd goed zullen worden ontvangen.

Goedgevulde kerstpakketten

Een goedgevuld kerstpakket staat gelijk aan een blije medewerker. Deze pakketten zijn relatief niet duur en bevatten een groot aantal inhoudsartikelen waardoor het mooi en groot oogt. Dit thema staat al in de afgelopen 5 jaar op plaats 1 best verkochte kerstpakketten thema’s. Dit kerstpakket hoeft niet zorgeloos gevuld te zijn. Maar aan dit pakket hangen ook diverse sub-thema’s. Zo heeft u een ideaal gevuld kerstpakket om een geweldige en heerlijke avond te vullen. Ook kunt u met diverse andere pakketten een thuisbioscoop opzetten met de lekkernijen die erin zijn verwerkt, of is het heerlijk om op tv een vuurtje op te zetten en heerlijk in de fleece dekens te duiken met een kop warme chocomel.

Landenthema

Sinds dit jaar een splinternieuw thema die het in 2019 ontzettend goed deed. Dat zijn de kerstpakketten met een landenthema geeft Kerstpakketten idee aan Geen specifieke rode kerstmannen in het pakket, geen witte sneeuw verpakking of eigenlijk iets dat met kerst te maken heeft bij dit thema. Dit thema gaat specifiek over diverse landen die eigenlijk helemaal niets te maken hebben met koud en sneeuw. Hierbij kunt u denken aan Spanje, Italië en Frankrijk of kies lekker voor iets mediterraans zoals Mexico! U kunt denken aan pakketten met heerlijke Spaanse tapas, Italiaanse gerechten, Franse wijn en heerlijke Mexicaanse nachos!

Kleurencombinaties

Veel mensen die aan kerstpakketten denken die hebben vaak iets kleurrijks in gedachte. En dat is maar goed ook! Dit zorgt voor leuke unieke ideeën waarbij er alleen rekening gehouden wordt met kleur. Deze kleuren kunnen variëren van bedrijfskleur tot aan verschillende thema’s binnen het bedrijf. Gaat u voor een typische kerst? Kies kleurtjes zoals kerstman rood of sneeuwwit. Wilt u toch kiezen voor een luxere uitstraling? Er zijn ontzettend mooie samengestelde kerstpakketten die mooi en lux ogen door een mooie combinatie te maken tussen de kleuren zwart en goud. Deze kerstpakketten lijken rond de €75,- waard te zijn, maar in feite zijn deze ook beschikbaar vanaf €15,- per stuk.

Reiskoffer kerstpakketten

Het lijkt tegenstrijdig in verband met de huidige situatie waarin we nu leven met covid-19. Maar zodra alles weer opengaat kunnen u en uw personeel niet wachten om aan de vier muren te ontsnappen. Daarom is een reiskoffer een super tof idee als thema voor het kerstpakket voor dit jaar! Ook dit thema heeft verschillende sub-thema’s die er voor zorgen dat u een reiskoffer pakket kunt vinden voor vrijwel iedere gelegenheid.

Goede tip

U kunt inspiratie ophalen bij artikelen zoals deze, maar de beste en leukste cadeaus komen vanuit u. Zorg er voor dat u alleen inspiratie ophaalt en dit niet als leidraad gaat zien bij het kiezen van uw ideale pakket! 

Kerst Cadeau Per Post

Brievenbusbanket.nl

Het lekkerste kerst cadeautje per post

Wij van brievenbusbanket.nl hebben dit jaar een heerlijk kerst cadeautje die we bezorgen door heel Nederland. Ons spciaal ontworpen Kerst gebak komt binnenkort online en is een origineel maar vooral lekker cadeautje per post die u kunt bestellen. 

Het cadeautje per post zit in een brievenbus doosje, dit betekend dat het door de brievenbus past van de ontvanger en deze dus niet thuis hoeft te zijn voor de levering, wel zo makkelijk.

Met een mooie strik om het doosje en een kerst-achtige verpakking wordt dit een mooie eye-catcher onder de boom.

Maten

U kunt uw kerst cadeautje per post in verschillende maten bestellen, zo zit de standaard maat in een A6-formaat brievenbus doosje, maar u kunt ook large (twee stuks in een A5-formaat doosje) of extra large (vier stuks in een A4-formaat doosje) bestellen. Zoals altijd passen al onze doosjes door de brievenbus.

Andere soorten gebak per post

Bij brievenbusbanket kunt u ook onze standaard soorten gebak per post bestellen. Dit zijn onder andere ambachtelijk gebakken; Haagsche Hopjes Banket, Walnoot Sinaasappel Banket, Chocolade Banket en Kaneel Banket. Ook kunt u kiezen uit een combinatiebox van twee tot vier soorten gebak per post.

Verzenden en bezorgen

U kunt dagelijks tot 23:59 bestellen en ervoor kiezen om het de volgende werkdag al te laten leveren, we werken samen met VanavondBezorgd.nl die momenteel het hoogste afleverpercentage van de bezorgdiensten in Nederland hebben. Uw bestelling zit in een brievenbus doosje, dus het past door uw brievenbus waarbij de afmetingen wettelijk bepaald zijn.

https://www.brievenbusbanket.nl/content/17-kerst-cadeau

Schaduw creëren met een zonnescherm in Arnhem

Met de zomerse temperaturen die ook in Nederland ieder jaar weer stijgen en de zon op je huis te branden staat, zal je wel merken dat de temperatuur in je huis ook behoorlijk kan stijgen. Je hebt misschien wel alles dicht gehouden en zoveel mogelijk geprobeerd de zon te weren, maar helaas zet dit niet altijd zoden aan de dijk of bereik je hiermee niet het gewenste resultaat. Een airco is in deze een optie, maar een nog mooiere optie is een modern zonnescherm in Arnhem. Je hebt hiermee niet alleen maar een wering van de zon, maar je zorgt ook voor een lekkere plek op je terras waar je een stuk schaduw hebt en verkoeling kunt vinden. Ook worden de ramen niet warm omdat deze in de schaduw worden gezet door het zonnescherm en dat scheelt al een hoop in de temperatuur in het huis.

 

Stijlvol

Wanneer je een zonnescherm in Arnhem aanschaft wil je natuurlijk wel dat deze mooi en stijlvol eruit ziet. Wat je vaak ziet zijn de oranje zonneschermen die vroeger veel werden gebruikt maar tegenwoordig is dat helemaal niet meer nodig wanneer je een mooi zonnescherm in Arnhem wilt kopen. De mogelijkheden zijn enorm en er zal vast een mooi scherm tussen zitten die goed aansluit bij de uitstraling van je woning en waar je zelf ook blij van wordt. De soorten van het zonnescherm in Arnhem zijn erg divers en samen met een adviseur kan je kijken naar alle mogelijkheden.

 

Kleuren

Heb je bijvoorbeeld een appartement dan worden er weer andere soorten van het zonnescherm in Arnhem aangeboden dan wanneer je een woonhuis hebt. Ook zijn er diverse stoffen beschikbaar die je kunt kiezen en uiteraard zijn de kleuren die er te kiezen zijn ook erg divers. Een groot aantal kleuren zijn mogelijk, zodat iedereen een passend zonnescherm in Arnhem kan aanschaffen.

 

 De grond verharden met grindroosters

Om je grond te verstevigen is het een manier om dit te doen door middel van sterke grindroosters. Het is een ideale manier om een zachte bodem te verharden en worden gemaakt uit duurzame middelen waardoor je ook nog duurzaam bezig bent. Er wordt een perfect en optimaal systeem aan je aangeboden en je bent altijd verzekerd van de beste en hoogwaardigste kwaliteit van de grindroosters. Omdat de grindroosters gemaakt zijn middels een kliksysteem zijn deze makkelijk te leggen en daarnaast zijn ze ook in diverse uitvoeringen te verkrijgen in de winkel en webshop. Er wordt een enorme klus voor je uit handen genomen, want voordat het pakket  van 12 platen bij je wordt geleverd zijn deze al helemaal gemakt zodat deze goed in elkaar kunnen schuiven.

 

Gemakkelijk te leggen in een handomdraai

Je legt de grindroosters van 1,33 vierkante meter binnen een handomdraai en door middel van de structuur die van de grindroosters open is kan hier gemakkelijk gras doorheen groeien en sluit je niet in een keer alles af. Ook kan je hier drainage toepassen, omdat de gaten open zijn en hier dus gemakkelijk water door kan weglopen Ideaal voor op landbouw of in een voortuin bijvoorbeeld. Vaak worden de grindroosters ingezet in garages of opritten, omdat je hier makkelijk grind in kunt storten om het op te vullen en weg een harde ondergrond te hebben. Ook kan je ze vullen met zand of aarde.

 

Een hardere grond

Je kunt met de grindroosters zorgen voor een verharde ondergrond zonder dat daar iets van te zien is. Wanneer je normaal je auto parkeert op een ondergrond van grind weet je dat de banden hierin kunnen wegzakken en het hele pad wordt bestrooid met grind, maar met de grindroosters is dit niet het geval en lijkt het net alsof je op steen parkeert.


Een stormbaan op je feest

Een stormbaan op je feest is een geweldige aanvulling voor je huidige feestactiviteiten. Met een stormbaan maak je je feest speciaal en natuurlijk veel leuker. Weg met saaie activiteiten en hallo nieuwe moderne stormbanen in alle thema’s en bijpassend bij elk feest.

Waarom een stormbaan op mijn feest?

Je zult vast denken, wat moet ik toch met een stormbaan? Een stormbaan is een heel groot soort springkussen, maar niet zomaar een springkussen. Dit springkussen heeft een doel en een spelfunctie. Het is heel simpel. Het doel is om zo snel mogelijk aan de overkant te komen en alle hindernissen voorbij te gaan. Super leuk dus voor gekke tuinfeesten of kinderfeesten. Voor kinderen is het natuurlijk extra leuk. Die kunnen zich de hele dag vermaken. De stormbanen zijn te huur in verschillende formaten en thema’s. Tevens is er een water stormbaan die kan dienen voor afkoeling op hete zomerdagen maar dan op een leukere manier dan een gewoon en saai leeg zwembad. Ultiem genieten en plezier met een stormbaan op je eigen feest. Stormbanen komen ook in verschillende soorten moeilijkheidslevels, zo heb je voor elk feest een aangepaste stormbaan. Wil je bijvoorbeeld een stormbaan voor jongere kinderen dan kies je een makkelijke variant met makkelijkere hindernissen. Wil je een stormbaan voor oudere kinderen of volwassenen dan kies je natuurlijk een stormbaan met moeilijkere hindernissen. Zo blijft de uitdagingsgraad hoog en zullen je gasten en/of kinderen nooit verveelt of uitgespeeld raken. Een stormbaan op je feest maakt je feest dus echt af en zorgt voor een leuke onderbreking tijdens het feest. Iets te doen hebben tijdens feesten is belangrijk om het leuk te maken en leuk te houden. Stormbanen zijn hier ideaal voor dus het overwegen van het huren van een stormbaan is daarom zeker een aanrader!