Kerts idee

Technical Design Engineer

Introductie

Design, engineering & constructie gecombineerd in een leidinggevende functie als technical manager.

Wat mag je van jouw job verwachten?

Ben je technisch sterk en oplossingsgericht? Je bent verantwoordelijk voor de constructie van watertanks, leidingen, platforms, skids en andere accessoires.

Vind je het leuk om proactief te zijn? Vind je het leuk om proactief te zijn? Denk bij het ontwerpen van huurapparatuur van tevoren na en doe uw eigen suggesties.

Wil jij het voortouw nemen en ben je goed in organiseren en plannen? Je begeleidt en begeleidt een team van 2 technici, en maakt een plan.

Zit je niet graag stil? Op seminars help je vaak een handje.

Ben je nauwkeurig en systematisch? Het bouw- en onderhoudsplan wordt door u opgesteld en up-to-date gehouden. Leveranciers vragen om prijzen en onderhandelen over prijzen behoort ook tot uw verantwoordelijkheden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Dankzij je Bachelor of Master of Technology (Mechatronica / Industrieel Ontwerpen) of ervaring ben je technisch en mechanisch sterk.
  • Je hebt basiskennis van elektriciteit en constructie.
  • Het gebruik van het 3D-tekenpakket is helemaal uw zaak.
  • Uw communicatieve vaardigheden, drive en hands-on vermogen hebben ons verrast.
  • De variant is je tweede naam en je wisselt graag tussen verschillende taken.
  • Orde en netheid zijn voor jou een must, en ook op managementniveau ben je zeer accuraat.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Kans om te werken in een groeiend ambitieus jong bedrijf.
  • Je krijgt de nodige autonomie en verantwoordelijkheid voor het organiseren van werk.
  • Je komt terecht in een team waarin teamwork, teamgeest en respect centraal staan
  • Op basis van je ervaring, kennis en kunde wordt er een goed salarispakket gekoppeld aan je contract voor onbepaalde tijd (39 uur).

https://www.vindazo.be/vacatures/design-engineer.html

Oracle® Weblogic Specialist

Oracle® Weblogic Specialist

Wat u kunt doen Dit is een vraag voor elk bedrijf dat op het punt staat in te huren. wie ben jij? Sogeti bracht de kwestie onmiddellijk ter sprake. Wij vinden het belangrijk dat u voor ons geschikt bent. Vooral in mentaliteit. De professionals van Sogeti zijn geen gewone professionals.

Het heeft veel unieke functies. rijden. Resultaatgericht. En het is niet gemakkelijk om te voldoen. Dit wil niet zeggen dat je nooit met hem of haar kunt lachen. Integendeel. Wij geloven dat geluk onderdeel is van werk. Maar we zoeken eerst naar inhoud. Voor praktische en betrouwbare oplossingen. We proberen altijd de verwachtingen te overtreffen. Zo begrijpen onze klanten ons. Zo kennen we elkaar.

Onze gedachten over uw beroep

De toekomst van de organisatie hangt direct samen met de kracht van de medewerkers. Als onze medewerkers blijven groeien, groeit Sogeti automatisch. Daarom bieden we alle mogelijkheden voor ICT-professionals om hun kennis en ervaring zo goed mogelijk uit te breiden.

Weblogic expert.

Sogeti ondersteunt klanten met IT-vraagstukken door middel van advies en implementatie. Medewerkers ontwerpen, ontwikkelen en beheren technisch complexe systemen. We gebruiken toonaangevende technologie, met de nadruk op Microsoft-, Java- en Oracle-technologieën. Sogeti voert al vele jaren aantrekkelijke Oracle-taken uit voor haar klanten.Hierdoor hebben we hoogwaardige expertise opgebouwd en kunnen we aantrekkelijke processen uitvoeren. Momenteel groeit de expertise en zijn we op zoek naar Oracle-experts om onze Oracle-community te versterken. De community bestaat uit meer dan 80 professionals die gepassioneerd zijn door Oracle engineering en DBA. Naast database-activiteiten ligt de focus op JDeveloper / ADF, PL / SQL, ApeX, BPEL en Forms / Designer.

Herken jij jezelf.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring nodig als Oracle Weblogic applicatiebeheerder. Daarnaast heb je de kennis en ervaring om Java applicaties, J2EE, ESB en XML structuren in te zetten. Als je ook de kennis en ervaring hebt van het onderliggende Linux-platform, zou dit een ideale keuze zijn. Je hebt een ambitieuze ambitie om continu je kennis te ontwikkelen en up to date te blijven op het gebied van Oracle. Door de veelzijdigheid van werk en verschillende locaties hoop ik dat je in Randstad woont. Logischerwijs moet je minimaal een hbo / wo-diploma hebben om in aanmerking te komen voor deze uitdagende rol.Als persoon omschrijf je jezelf als een klantgerichte, representatieve en zeer communicatieve persoon, uiteraard wil je kennis delen met collega’s. Nederlands spreken is verplicht.

Sogeti biedt u.

Ondersteun uw ontwikkeling op alle mogelijke manieren (zoals training, technische vergaderingen en evenementen). Certificering in uw vakgebied. Een gezellig bedrijf, waar sfeer en samenwerking essentieel zijn. Organiseer voortdurend informele activiteiten om collega’s buiten het werk te ontmoeten.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klanten-vinden.html

Junior Verkeerskundige

Junior Verkeerskundige

Heb jij al enige jaren ervaring op het landstreek van verschillende verkeersmaatregelen of heb je hier interesse in en wil jij je hier graag in verdiepen? vind je het leuk om de behoeften op te halen bij overheidsinstanties en deze door te omzetten positie een verwezenlijkbaar plan? dan kom ik graag met je in contact om vrijblijvend de mogelijkheden te doorspreken.

Deze opdrachtgever houdt zich bezig met alles op het streek van rijkswegen, provinciale wegen, of zelfs op het water. Door de interne weten pakken ze integrale projecten van a tot z op. Zo kan je denken aan het klikken van verfrissend asfalt op wegen, het opbouwen van bruggen, het sterken en/of meren van dijken en het meren van elektrotechnische installaties. In deze sociale groep wordt er eeuwig vanuit de opdrachtgevers en belanghebbenden gewekt om een zo optimaal misschien uitkomst te kunnen behalen.

Jobomschrijving

Als junior verkeerskundige ga jij je bezig beminnen met een breedgeschouderd takenpakket. Je vind het leuk om een schalm te zijn tussen de opdrachtgever en de uitvoering. Je weet wat er voor nodig is om de behoefte van de opdrachtgever te klikken naar een realiseerbaar plan. Zo ontvang je energie van het aanvragen van verscheidene vergunningen en maatregelen met de inachtneming van de veiligheid. Je zorgt ervoor dat jouw collega ‘s in de tenuitvoerlegging zeker hun werk doen en zorgt voor een goede afwikkeling van het ongelijkheid.

Overige

Je komt bij een handel terecht waar persoonlijke realisatie een van de belangrijkste speerpunten is. Aldaar jij leergierig bent begeren wij jou gaarne hierin opbeuren door remedie van een persoonsgebonden scholingsbudget. Aldaar jij veel voortgang

https://www.vindazo.nl/keywords/verkeerskundige.html