Kerts idee

Kersstal van papier, een geweldig kerstidee

Wat is een kersstal?

Een kerststal is een voorstelling van de geboorte van Jezus. Een veelgebruikte opstelling is dat Jezus in zijn kribbe ligt met vader en moeder (Jozef en Maria) ernaast. De voorstelling is uit te breiden met een herder met schapen, een os, een ezel, etc. De drie wijzen uit het oosten worden ook vaak opgenomen, wel of niet met hun kamelen.

Hoewel de kerststal het meest door katholieke gezinnen wordt gebruikt is het inmiddels onder de hele bevolking populair. Onder de kerstboom wordt een klein kerststalletje ingericht.

Kerststal van papier

De donkere dagen voor kerst zijn uitermate geschikt om lekker te knutselen. Ter voorbereiding op de kerstdagen is het maken van een kerststalletje een leuke bezigheid.

Kerststalletjes zijn er in vele soorten en maten, van piepklein tot levensecht, van piepschuim tot hout. Welke materialen je wilt gebruiken hangt af van je eigen handigheid en de hoeveelheid gereedschap die je wilt gebruiken.

Op papierenbouwplaten.nl vindt je kerststalletjes uit diverse landen als bouwplaat van papier. Als gereedschap zijn slechts een liniaal en een mesje nodig. Uitsnijden, randjes omvouwen en lijmen en u heeft er een mooi kersstalletje bij.

Het maken van een papieren kerststalletje kost niet zoveel tijd, maar om ruim voor de kerst gereed te zijn is het leuk om een bouwplaat als Sinterklaascadeau te geven of te ontvangen. En als je toch op bovengenoemde website bent, kijk dan ook naar de papieren bouwplaten voor poppenhuizen en modelspoor. Niet duur en leuk als cadeau voor 5 december.

Van dezelfde uitgever zijn ook leuke, alternatieve kerstkaarten te koop, kijk hiervoor op kaarten-prenten.nl waar duizenden kaarten, prenten en posters te koop zijn.

Beide genoemde websites zijn van een stichting waarbij de inkomsten naar een goed doel gaan, namelijk het verbeteren van de leefomstandigheden van de Indianen in Noord-Amerika.

Bestel uw kerstpakketten met korting

 

Hoewel het nog hartje zomer is, is het goed om alvast na te denken wat u dit jaar aan uw medewerkers of relaties wilt geven bij kerst. Met een kerstpakket zit u altijd goed. Een kerstpakket is niet alleen een mooi cadeau om te geven, maar het is ook een leuk cadeau wat kan worden uitgepakt door uw medewerkers of relaties. Bestel nu uw kerstpakketten met korting, voor de sneller beslissers loopt de korting tot % op. Wij helpen u graag met het samenstellen van een luxe kerstpakket

Mogelijkheden voor een kerstpakket

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 3.500 artikelen die u in uw kerstpakket kunt stoppen. U kunt zelf een kerstpakket samenstellen of kiezen voor een van de bestaande kerstpakketten. We bieden kerstpakketten aan in diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Italiaans, waarbij we diverse Italiaanse producten zoals antipasta, olijfolie en tapenade hebben gecombineerd met een pastamachine.  Ook kunt u bijvoorbeeld voor een koffie of thee pakket kiezen. Afhankelijk van uw budget kunt u een gevarieerd kerstpakket samenstellen. Met de kortingen die we nu aanbieden is het een te mooie kans om te laten liggen. We hebben voor ieder budget namelijk een geschikt pakket. Met zulke kerstpakketten kunt u prima variëren. Wilt u een meer luxe kerstpakket? Dan voegt u bijvoorbeeld een blijvend geschenk toe.

Ook met korting is een gepersonaliseerd kerstpakket mogelijk

Ook is het mogelijk om uw logo op de doos van het kerstpakket te drukken of op een van de producten in het kerstpakket. Afhankelijk van uw budget en hoe gek u het wilt maken, de keuzemogelijkheden zijn enorm. Duizelt het u van de mogelijkheden? Bezoek dan eens een van onze showrooms, onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van het meest geschikte kerstpakket. En wacht niet te lang, want deze zomeraanbiedingen duren maar tot 1 augustus.